search
Goed nieuws voor Paramount-serie 'Halo'!
Series / Nieuws

Goed nieuws voor Paramount-serie 'Halo'!

Het heeft even geduurd, maar de spreekwoordelijke kogel is eindelijk door de kerk.

Master Chief-acteur Pablo Schreiber en zijn collega-Spartans hebben de start van de opnames van Halo seizoen 2 gevierd met een gloednieuwe foto. Je kunt de foto hieronder bekijken.

Het is dus officieel zo dat de live-action gameverfilming een tweede seizoen krijgt. Het eerste seizoen verscheen eerder dit jaar, maar kon rekenen op matige recensies.

Toch een succes
In het negen afleveringen durende eerste seizoen leerden we Schreibers versie van Master Chief, alias John-117, kennen. Groot kritiekpunt was het feit dat Master Chief vaak zonder helm te zien was, maar ook andere creatieve vrijheden werden de makers niet in dank afgenomen.

Toch bleek Halo uiteindelijk een groot succes voor streamingdienst Paramount+, waarna het groene licht werd gegeven voor een vervolgreeks. David Wiener neemt na het vertrek van Kyle Killen en Steven Kane de rol van shoiwrunner open, waardoor het best eens zou kunnen dat we een verandering in de kwaliteit gaan zien.

De opnames van Halo seizoen 2 zijn dus nu officieel begonnen in IJsland. Wanneer het resultaat te streamen is, is nog onbekend.



Aanbevolen artikelen