Deze 3 gloednieuwe films worden sterk bekeken op Netflix en Disney+

3 nieuwe Originals hebben deze week veel bekijks

Filmnieuws - De remake van een bekende coming-of-age, een spannende thriller en een ijzingwekkende klimtocht.

Mitchell van Vuren, 19 september 2022 15:29

De afgelopen week kwamen er een paar mooie Originals uit bij meerdere grote streamingdiensten. Leer hieronder wat de recensenten van FilmTotaal van deze nieuwe films vinden, en of er misschien eentje bij zit die je niet zou mogen missen!
Pinocchio | Disney+ | Kijk nu!
Recensent Arjan Welles was niet erg te spreken over deze remake van het beroemde verhaal over de pop, die een echt jongetje wil worden. Welles beoordeelde de Disney-film met een magere 1.5 van de 5 sterren.

Hij vat de film als volgt samen: “Zemeckis volgt het oorspronkelijke verhaal vrij slaafs, maar permitteert zich aan het einde wat meer vrijheid, terwijl hij zich daar nou juist had moeten inhouden. De kids zullen deze zielloze remake ongetwijfeld slikken als zoete koek, maar als je echt een goede opvoeding voorstaat dan zet je gewoon origineel op.”

Lees hier de volledige recensie.

End of the Road | Netflix | Kijk nu!
Femke van Kooten was in haar recensie bijzonder erg te spreken over deze thrillerfilm, en met name over de “fenomenale climax”. Ze beloonde hem dan ook met 4.5 uit de 5 sterren.

Ze beargumenteerde: “Een gezin dat het verlies van de vader nog aan het verwerken is vertrekt op een roadtrip richting een nieuw leven aan de andere kant van het land. Onderweg belandt het gezelschap tussen een crimineel en zijn geld, waardoor het voor moeder Brenda moeilijker wordt om haar kinderen te beschermen.”

Lees hier de volledige recensie.

Broad Peak | Netflix | Kijk nu!
Recensent Richard was zeker te spreken over het acteerwerk in deze bergfilm, maar de atypische structuur stond hem toch te veel tegen. Vandaar dat de film, gebaseerd op een waargebeurde beklimming, slechts op 2 uit de 5 sterren kon rekenen.

Hij vertelde over het plot: “Het zal je maar gebeuren: achtduizend meter in de vrieskou een steile berg opklimmen, om vervolgens de top op enkele meters te missen, zonder dat je het zelf doorhebt. Eenmaal thuis wordt je een bedrieger genoemd door mensen die zelf nooit verder zijn gekomen dan de lokale klimhal.”

Lees hier de volledige recensie.

Bron: FilmTotaal

Lees meer over: pinocchio, netflix, disney plus, broad peak, end of the road

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws