search
Nieuwe pak Daredevil maakt veel los bij acteur Charlie Cox

Nieuwe pak Daredevil maakt veel los bij acteur Charlie Cox

De acteur speelt het personage binnenkort in de Marvel-serie She-Hulk.

Bram de Groot
Voor wie het Marvel Cinematic Universe een beetje volgt weet dat acteur Charlie Cox weer te zien zal zijn als Daredevil. Hij speelde het personage eerder in de Marvel-series van Netflix.

In Spider-Man: No Way Home zagen we hem al kort als alter ego Matt Murdock, dus zonder Daredevil-kostuum. Maar dat gaat snel veranderen. Recent werd er al gehint naar zijn terugkeer. Let op: SPOILERS

Terugkeer Daredevil doet veel met Charlie Cox
Ik moest naar LA om kleding te passen, en - ik kan dit nu zeggen - ik loop naar binnen. Ik wist dat ik het pak niet zou dragen in Spider-Man: No Way Home. Dat wist ik al. Maar terwijl we Spider-Man aan het opnemen waren, maakten we ons klaar om She-Hulk te doen," zei Cox in gesprek met Rotten Tomatoes.

"Dus ik moest ik naar LA om het pak te passen, en ik liep dus naar binnen, en ik zag het pak hangen. Maar er hing ook een tekening op de muur, en het pak had goud en rood," voegde de acteur toe.

Cox kon zijn ogen niet geloven. "Als je het personage zo lang speelt, is het alsof je emotioneel verbonden bent met de reacties van de fans... Oh man, dit is onwerkelijk! Dus als je zoiets ziet, dan weet je wat het betekent."

Waarschijnlijk zien we Daredevil aankomende donderdag in She-Hulk en we zien hem uiteindelijk ook in zijn eigen serie op Disney+: Daredevil: Born Again.


Aanbevolen artikelen