Deze ‘The Walking Dead’ ster zegt dat zijn spin-off mega vet wordt

 Spin-off ‘The Walking Dead wordt episch

Voor kijkers die niet genoeg krijgen van Darryl Dixon komt er goed nieuws.

Glenn Walsh, 19 september 2022 19:50

Het is alweer bijna 12 jaar geleden dat The Walking Dead in première ging. Inmiddels zit de serie in de afrondende fase daar televisienetwerk AMC de laatste aflevering op 20 november zal uitzenden. Maar waar The Walking Dead ophoudt komen er weer spin-offs in de plaats. Eén van de sterren weet alvast wat toe te lichten.
Ster van het eerste uur Norman Reedus, die de rol van Darryl Dixon speelt, krijgt ook een spin-off en hij weet alvast te melden dat het geweldig gaat worden. Of in zijn woorden: ”This is going to be f***ing epic”. Hij is momenteel al bezig met de productie van zijn spin-off die voor The Walking Dead kijkers op een andere plaats af zal spelen dan zij gewend zijn.

Très magnifique
Darryl Dixon zal namelijk zijn opwachting maken aan de andere kant van de oceaan. De hoogste baas van televisienetwerk AMC zegt dat we in de serie Darryl zullen volgen die plots ergens wakker wordt op het Europese continent waar hij er probeert achter te komen wat er precies is gebeurd, hoe hij daar is gekomen en hoe hij weer terug naar huis komt.

Het sluit aan op een scène uit The Walking Dead: World Beyond waarin een wetenschapper in een verlaten laboratorium in Frankrijk neergeschoten werd nadat hij naar video's van de viroloog Dr. Edwin Jenner uit het eerste seizoen van The Walking Dead keek die experimenten op zombies uitvoerde.

Het is nog niet bekend wanneer de spin-off in première gaat maar het zal in 2023 uitkomen. Tot die tijd kijk je alle afleveringen van The Walking Dead op Disney+, Prime Video of Netflix.
Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: The Walking Dead, Norman Reedus, Netflix, Prime Video, Disney, AMC

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws