Goed nieuws voor fans van 'The Lord of the Rings'

Prime Video heeft vertrouwen in de serie en start binnenkort met de opnames voor seizoen 2.

Bram de Groot, 22 september 2022 11:19

Het eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power van de streamer Prime Video is ondertussen vier afleveringen onderweg. Nu is er goed nieuws: de opnames voor seizoen 2 worden zeer binnenkort gestart.
Het eerste seizoen van de peperdure en ambitieuze serie gebaseerd op de The Lord of the Rings-boeken van J. R. R. Tolkien is zeer goed ontvangen, al is er uiteraard ook commentaar te horen. Dit neemt niet weg dat het geheel van onder meer regisseur J. A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) prima in elkaar zit.

Seizoen 2 start snel met opnames
TheOneRing.net komt nu met het bericht dat de camera's vanaf 7 oktober weer zullen draaien, uiteraard om seizoen 2 op te nemen. De opnames vinden plaats in onder meer Edinburgh te Schotland en Bray Studios nabij Windsor Castle zal dienen als de uitvalsbasis.

Overigens vinden er ook opnames plaats in Auckland in Nieuw-Zeeland. Uitvoerend producent Lindsey Weber liet recent al weten dat de opnames "binnen enkele weken" zouden aanvangen.

Het eerste seizoen gaat uiteraard gewoon verder op Prime Video en de achtste en laatste aflevering van seizoen 1 wordt op 14 oktober online gezet. Seizoen 2 zal waarschijnlijk eerder in 2024 debuteren, dan in 2023.
Bron: TheOneRing

Lees meer over: The Lord of the Rings, The Rings of Power, Elendil, Narsil, Amazon Prime Video

Populair nieuws