Netflix start met verwijderen van eigen succesvolle series

Netflix verwijdert eigen serie 'Hemlock Grove'

Dit was een van de eerste Original-series van de streamingdienst en nu wordt deze verwijderd.

Bram de Groot, 22 september 2022 11:57

Al jaren zet Netflix allerlei eigen producties online en tot op heden mocht aangenomen worden dat deze altijd online zouden blijven staan op de streamingdienst. Nu blijkt Netflix een van zijn eerste Originals te gaan verwijderen.
Volgens Slashfilm zal Netflix de serie Hemlock Grove van het platform verwijderen op 22 oktober. Het is onbekend of dit wereldwijd geldt, maar het is sowieso een opvallende gebeurtenis.

Hemlock Grove startte in 2013 en was een van de eerste Originals van Netflix. In dat jaar startte Netflix ook met de hitseries House of Cards en Orange Is the New Black. Hemlock Grove werd geproduceerd door Eli Roth en er verschenen uiteindelijk drie seizoenen met 33 afleveringen.

Hemlock Grove snel van Netflix
De reden waarom Netflix de serie gaat verwijderen is volgens Slashfilm bijzonder onduidelijk. De website vermoedt dat het te maken zou kunnen hebben financiële consequenties. Mogelijk spelen er achter de schermen issues over de rechten van de serie.


In Hemlock Grove met onder meer Famke Janssen, Landon Liboiron en Bill Skarsgård zijn geheimen dagelijkse kost in het rustige stadje Hemlock Grove waar het donkerste kwaad zich schuilhoudt.Bron: Slashfilm

Lees meer over: Netflix, Famke Janssen, Landon Liboiron, Bill Skarsgard, Hemlock Grove

Informatie over de serie: Hemlock Grove

Populair nieuws