'Law & Order'-actrice verbreekt stilte over de enorme klap die de serie kreeg

'Law & Order'-actrice over vertrek Kelli Giddish

Law & Order: SVU verloor even geleden de ster Kelli Giddish.

Bram de Groot, 22 september 2022 12:58

De serie Law & Order: SVU draait ondertussen al zo'n 24 seizoenen en aan het begin van seizoen 24 verloor de serie actrice Kelli Giddish. De actrice speelde al sinds 2011 de rol van Detective Amanda Rollins.
Na twaalf seizoenen hield Giddish het voor gezien en nu heeft collega Marita Hargitay iets meer inzicht gegeven over het vertrek. Ze sprak erover met Entertainment Tonight.

"Oh my god, Kelli. Ik hou van Kelli, ze is mijn gappie," vertelde Hargitay, die ook uitvoerend producent is van SVU. "Ze is een van mijn favoriete acteurs waarmee ik ooit heb gewerkt, en we moesten samen iets heel moois opbouwen en onze personages maakten samen een behoorlijke reis mee."

"In het begin was het zeker niet zo gemakkelijk, maar op een gegeven moment waren we helemaal veilig bij elkaar, met vertrouwen," vervolgde Hargitay.

Vertrek Kelli Giddish uit Law & Order: SVU
"Dat was erg moeilijk. Ik zal haar missen omdat ik altijd bij haar terecht kon, mijn rechterhand, de vrouw met wie ik kon praten. Olivia Benson zorgt voor heel wat andere acteurs, maar zij was iemand die mij altijd steunde," zei Hargitay.

"Ook al steunen Fin Stabler mij, het is anders om een vrouw te hebben die je steunt, omdat ze vanuit een ander perspectief naar dingen kijkt."

Hieronder de Insta-post die Giddish plaatste over haar vertrek bij de serie. Naar verluidt zou haar vertrek "erg complex" liggen. Dit meldde showrunner David Graziano even geleden. Wat exact de reden van het vertrek is, is niet bekend.

Law & Order: SVU kijk je in Nederland op NET5.

Bron: ET

Lees meer over: Law and Order, SVU, Kelli Giddish, Marika Hargitay

Informatie over de serie: Law & Order: Special Victims Unit

Populair nieuws