Nieuw op Disney+: 'The Kardashians' seizoen 2 met schokkend nieuws

Nieuw op Disney+: 'The Kardashians' seizoen 2

Fans van de populaire familie moeten het helaas wel stellen met één aflevering per week...

Geoffrey Ketels, 23 september 2022 15:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Wereldwijd kunnen de Kardashians rekenen op ongelofelijk veel fans. Ook in Nederland is dat het geval. Voor deze fans is er nu goed nieuws. Het tweede seizoen van The Kardashians is namelijk vanaf nu te streamen op Disney+.
In het tweede seizoen van The Kardashians zijn alle zussen uiteraard opnieuw van de partij. Fans krijgen traditiegetrouw ook een goed beeld van de manier waarop ze hun toch wel fantastische levens leiden.

In het bijzonder zullen de kijkers in het tweede seizoen schokkend nieuws te horen krijgen van Khloé Kardashian. Het nieuws dat ze gaat verkondigen zal de familie voor altijd veranderen.

Wekelijkse afleveringen
Bovenstaande klinkt natuurlijk allemaal geweldig voor de fans van de Kardashians, maar er is ook een keerzijde aan de medaille. De afleveringen van het tweede seizoen zullen immers slechts wekelijks worden toegevoegd.

De eerste aflevering van het tweede seizoen van The Kardashians is in ieder geval vanaf nu te bekijken op Disney+. Vanaf nu zal er elke week op donderdag een nieuwe aflevering verschijnen.


Lees meer over: The Kardashians, serie, series, Disney, Disney Plus

Populair nieuws