Topdrukte deze week op HBO Max met veel nieuwe series

Drukke week op HBO Max met veel nieuwe series

HBO Max voegt weer een hele rits nieuwe series toe aan zijn aanbod deze week.

Jim Pedd, 26 september 2022 11:09

Elke zaterdag zetten we al het nieuws voor je op een rij op HBO Max. Deze week is dat even anders, maar hebben we deze zondag gewoon het overzicht voor je. We duiken er meteen in!
Los Espookys (seizoen 2): Opkomende cabaretiers Julio Torres en Ana Fabrega voegen zich bij Fred Armisen en Lorne Michaels voor een komische nieuwe serie over een groep excentrieke vrienden die hun passie voor honger omzetten in een eigenaardig bedrijf.

The Zen Diaries of Garry Shandling (seizoen 1): Intieme tweedelige documentaire die het leven en de carrière van de legendarische komiek Garry Shandling in beeld brengt.

Eagleheart (seizoen 2): Eagleheart volgt US Marshal Chris Monsanto tijdens zijn strijd tegen misdaad met zijn twee partners: de trage Brett en trage Susie. Ze gaan achter drugssmokkelaars, kunstdieven, kidnappers en oplichters aan, met geweld en gruwelijke doden tot gevolg.

The Outlaws (seizoen 1): Zeven delinquenten beginnen aan hun taakstraf, het renoveren van een gebouw. De groep zit dicht op elkaar waardoor spanningen toenemen, vooroordelen op de proef worden gesteld en levens zich met elkaar verstrengelen.

EN DEZE AFLEVERINGEN
Rick and Morty (S06E03)
House of the Dragon (S01E05)
Industry (S02E08)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws