Deze 3 K-drama's worden ijzersterk bekeken op Netflix

3 Koreaanse series ijzersterk bekeken op Netflix

Netflix heeft een bijzonder sterke selectie aan Koreaanse dramaseries, die zeker het kijken waard zijn!

Mitchell van Vuren, 27 september 2022 11:26

Heeft de serie The Extraordinary Attorney Woo jouw hart veroverd? Geen zorgen, op Netlfix zijn er ruim voldoende Zuid-Koreaanse series te vinden, die jouw honger naar K-drama kunnen stillen. Bekijk hieronder drie Zuid-Koreaanse topseries die Netflix ook te bieden heeft!
Narco-Saints | Kijk nu! | 6 afleveringen
Het is een ongewone combinatie: Suriname en Zuid-Korea. Toch ziet de kijker in deze serie een Zuid-Koreaanse zakenman vertrekken naar het Zuid-Amerikaanse land met een geheime missie.

De levensgevaarlijke reis moest namelijk worden aangevangen in de naam van de Nationale Inlichtingendienst van Zuid-Korea, die de zakenman dwingt te helpen bij het oprollen van een internationaal beruchte drugsbaron.


Alchemy of Souls | Kijk nu! | 20 afleveringen
In het fictieve land Daeho zijn twee geliefden verbonden door een gruwelijk lot. Beide magiërs moeten een spreuk zien te verbreken die bekend staat als de 'alchemie van de zielen'. Hierdoor wisselen de twee continu van lichaam.

Het verhaal volgt verder het leven van de krijger Nak-su, wiens ziel per ongeluk gevangen zit in het zwakke lichaam van Mu-deok. Ze raakt verstrengeld met Jang Uk, die uit een adellijke familie komt, en wordt zijn dienaar.


It's Okay Not To Be Okay | Kijk nu! | 16 afleveringen
Het aangrijpende verhaal van twee gebroken mensen: een man, werkzaam op een psychiatrische afdeling, en een vrouw die een populaire kinderboekenschrijfster is. Na hun ontmoeting beginnen de twee langzaam elkaars emotionele wonden te helen.


Bron: Netflix

Lees meer over: its okay not to be okay, alchemy of souls, narco saints, extraordinary attoeny woo, netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws