search
Eindelijk krijgt 'The Last of Us' de eerste trailer van HBO Max!
Series / Trailer

Eindelijk krijgt 'The Last of Us' de eerste trailer van HBO Max!

De grootse gameverfilming heeft rollen voor Pedro Pascal (The Mandalorian) als Joel en Bella Ramsey als Ellie.

Fans kijken al een tijdje uit naar de eerste echte beelden uit de gameverfilming The Last of Us en vandaag komt de streamer HBO Max met de eerste teaser. Check de beelden hieronder!

The Last of Us is gebaseerd op de baanbrekende en goed verkopende game uit 2013 van ontwikkelaar Naughty Dog en uitgever Sony Computer Entertainment. In 2020 verscheen het vervolg The Last of Us Part II en recent verscheen de remake van het origineel, The Last of Us Part I.

Met een script van Neil Druckmann, de assistent creatief regisseur bij de game, en Craig Mazin (The Hangover Part II, Part III) zijn er hoofdrollen voor Pedro Pascal (The Mandalorian) als Joel en Bella Ramsey (Game of Thrones) als Ellie.

HBO Max maakt The Last of Us: eerste trailer
De HBO-serie volgt de gebeurtenissen in de eerste game en is aangevuld met nieuwe elementen om meer diepgang te geven aan het verhaal en de personages. Of het tweede seizoen dan de tweede game verfilmt, is nog niet bekend.

Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en het is voor nu alleen bekend dat de serie ergens in 2023 op HBO Max zal verschijnen. Geniet van onderstaande eerste beelden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen