Sneak-peek laatste afleveringen 'The Walking Dead' nu al online

Begin laatste seizoen 'Walking Dead' nu online

AMC besloot op sociale media een snelle sneak-peek weg te geven van het laatste seizoen.

Mitchell van Vuren, 27 september 2022 12:04

Met het einde van de epische serie keren ze weer terug naar het uiterste begin; zo blijkt uit de sneak-peek die AMC weggaf. Ze hebben de openingsminuten online gezet van het laatste onderdeel van de serie, die de fans alvast mogen opwarmen voor de grandioze finale. Bekijk de clip zelf hieronder.
De aflevering begint met de stem van de 11-jarige Judith Grimes, die vertelt over een ver verleden (helemaal in seizoen 1). Ze vertelt: "Ik heb veel verhalen gehoord over toen de wereld viel. Er waren meer doden dan levenden, en het begon erop te lijken dat de wereld koud zou worden."

Ze vervolgt: "Het voelde alsof het bijna zover was. Bijna. Sommige mensen overleefden door zich met elkaar te verbinden. Ze vonden families. Anderen gaven zich over aan de duisternis. Dat was lang geleden. En het is nu. Zal het morgen zijn?"

Onder haar voice-over zien we beelden uit vele eerder seizoenen, waaronder Shane, The Governor, Negan en Alpha. Totdat we in het heden van seizoen 11C uitkomen. Helaas stopt daar de sneak-peek.

Bekijk de clip zelf hieronder!


Wanneer krijgen we het laatste seizoen te zien?
De volledige aflevering is te zien op 2 oktober wanneer de laatste acht afleveringen van seizoen 11 worden uitgezonden door AMC. Twee afleveringen zullen al op AMC+ te zien zijn op 2 oktober.


Bron: Comic Book

Lees meer over: the walking dead, nick grimes, judith grimes, amc, amc plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws