3 absolute topseries bij Netflix om direct te bingen

3 absolute topseries bij Netflix om nu te bingen

De koude herfst is begonnen, en het is tijd voor een nieuwe binge-waardige Netflix-serie voor op de bank!

Mitchell van Vuren, 27 september 2022 12:39

De herfst lijkt volwaardig begonnen, en de bank is plots een stuk aantrekkelijker geworden dan de ligstoel. Overweeg anders of een van deze drie topseries gepast is om een lekker avondje mee te vullen!
Pieces of Her | Kijk nu! | 6 afleveringen
Het leven van Andy, een 30-jarige vrouw zonder zorgen, wordt plots op zijn kop gezet wanneer ze betrokken raakt bij een dodelijke massale schietpartij in een restaurant. Gedurende de schietpartij komt de volgende schok: haar moeder, Laura, weet moeiteloos de situatie naar haar eigen hand te zetten.

Wat volgt is een ontrafeling van de totale moeder-dochterrelatie en het verleden van Laura. Gebaseerd op een bestseller van Karin Slaughter belooft de serie een spannend zit te gaan worden.


Elite | Kijk nu! | 5 seizoenen
Als drie kinderen uit arbeidersfamilies zich inschrijven bij een eliteschool komen er geheid spanningen van tussen de arme en de rijke studenten. Dit escaleert des te meer wanneer er een moord wordt begaan…

Vanaf 18 november is het zesde seizoen van de serie te zien bij Netflix, dus als je nog niet begonnen bent, heb je een heleboel afleveringen om in te halen!


The Mist | Kijk nu! | 10 afleveringen
Deze verfilming van het gelijknamige verhaal van Stephen King verhaalt over een mysterieuze mist, die over het plaatsje Maine komt te hangen. Langzaam dringt het tot de inwoners van het plaatsje door, dat zij niet de enige zijn die in de mistbank leven…


Bron: -

Lees meer over: the mist, elite, slaughter, pieces of her, netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws