search
Vertrek 'The Walking Dead'-ster voor spin-off ontkend door mede-acteur
Series / Nieuws

Vertrek 'The Walking Dead'-ster voor spin-off ontkend door mede-acteur

Of Melissa McBride in de rol van Carol nu wel of niet terugkeert, wordt betwist van meerdere kanten.

Het doek gaat bijna vallen voor The Walking Dead, maar gelukkig staan er nog een hoop spin-offs op het programma na seizoen 11. Norman Reedus zal de hoofdrol gaan spelen in één van de spin-offs, waarin hij oorspronkelijk zou worden vergezeld door Melissa McBride. Die kondigde eerder dit jaar haar vertrek aan uit het zombie-universum, maar dat nieuws spreekt Reedus nu tegen.

Na het afronden van de originele serie zullen er drie spin-offs uitkomen. Ten eerste zullen Rick en Michonne een eigen serie krijgen, die helaas nog geen titel heeft. Verder zullen Negan en Maggie spelen in The Walking Dead: Dead City. En als laatste bleven Daryl en Carol over, maar McBride liet eerder al weten dat ze wilde stoppen met het vertolken van de rol van Carol.Carol & Daryl gaan door?
In 2020 was er aangekondigd dat er werd gewerkt aan de serie, maar alle plannen moesten overhoop na het trieste nieuws van McBride. Nu onthult Reedus dat Carol toch te zien zal zijn in de aankomende spin-off.

Hij vertelde tegen Variety" "Hoe weet je dat ze niet terugkomt? De spin-off werd aangekondigd voordat we zelfs aangekondigd hadden dat 'The Walking Dead' zou stoppen. We dachten altijd dat we een show zouden doen, die terug zou komen naar de originele show - we zouden opstijgen, om vervolgens weer terug te komen naar de originele serie."

Hij voegde eraan toe: "Je weet niet, je weet niet dat ze niet zal verschijnen in de spin-off. Daar laat ik het bij. Ze is een groot deel van Daryl's verhaal, het komt allemaal goed."

De opnames van de spin-off zijn al in Frankrijk gestart, en de release staat tot nu toe gepland ergens in 2023.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen