Abrupt einde aan populaire Netflix-serie zorgt voor eis seizoen 2

Fans eisen tweede seizoen populaire Netflix-serie

Een echte afsluiter heeft het eerste seizoen in ieder geval niet echt gekregen...

Geoffrey Ketels, 4 oktober 2022 14:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van keizerin Sisi hebben met Die Kaiserin een mooi nieuw kostuumdrama voorgeschoteld gekregen van Netflix. Het eerste seizoen van de reeks valt alvast goed in de smaak, maar vooral over het einde is toch behoorlijk wat te doen.
Het eerste seizoen van Die Kaiserin bestaat in totaal slechts uit zes afleveringen. Daar blijkt nu heel wat over te doen op social media. Heel wat mensen stellen zich de vraag hoe het komt dat er niet meer afleveringen zijn gemaakt wanneer er duidelijk nog zoveel meer te vertellen valt.

Cliffhanger
Telkens wanneer er een serie of een film over de keizerin wordt aangekondigd lijken de verwachtingen vrij hoog gespannen te staan. Vaak worden die ook ingelost en dat bleek ook nu wederom het geval te zijn. Dit gezegd hebbende is het vooral het einde van de serie dat veel stof deed opwaaien. Fans zijn er dan ook haast van overtuigd dat er nog een vervolg zit aan te komen.

Sowieso was het einde van het eerste seizoen er één die de gemoederen flink deed oplopen. Toen een woedende menigte zich verzamelde bij de paleispoort gaven de bewakers de koets van Elisabeth het bevel om terug te keren. Dat was echter buiten Elisabeth gerekend die zelf het bevel gaf de poorten alsnog te openen. Ze omhelsde de menigte en verkondigde vervolgens "Ik zie jullie". Vervolgens maakte de keizerin haar zwangerschap bekend aan het volk.

Hoe het verhaal verder zal gaan? Dat hopen fans dus te zien in een tweede seizoen. Een vervolg werd tot dusver door Netflix echter nog niet aangekondigd.

Lees meer over: The Empress, Die Kaiserin, serie, series, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws