Goed nieuws voor volgende Star Wars-serie op Disney+

Goed nieuws over opnames 'Star Wars: The Acolyte'

De nieuwste serie van Lucasfilm is misschien wel de meest veelbelovende van allemaal.

Zilko Tarici, 6 oktober 2022 23:39

Een van de meer naar uitgekeken Star Wars-series waar momenteel aan wordt gewerkt is The Acolyte, een actie-thriller met vrouwelike hoofdpersonages en martial arts-elementen die zich afspeelt in het tijdperk van de High Republic, ruim een eeuw voor de prequel-trilogie.
Leslye Headland, mede-bedenker van Russian Doll doet dienst als showrunner van de serie, waarvan de pre-productie momenteel in volle gang is. Nu zijn er iets meer details naar buiten gekomen over de daadwerkelijke opnames.

Volgens fansite The Bespin Bulletin gaan de opnames van The Acolyte deze maand nog van start en zullen deze duren tot mei 2023.

Nog even geduld
Wat dat betekent voor de premièredatum van de datum is nog onduidelijk, maar gezien het feit dat een serie als Obi-Wan Kenobi ruim acht maanden na afronding van de opnames werd uitgebracht, zal The Acolyte naar alle waarschijnlijkheid niet eerder dan begin 2024 verschijnen.

In de tussentijd is er nog echter nog genoeg moois om naar uit te kijken: zo verschijnt The Mandalorian seizoen 3 in februari 2023, en zullen zowel Ahsoka en Skeleton Crew in de tweede helft van 2023 verschijnen.
Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Lucasfilm, Star Wars, The Acolyte, Amandla Stenberg, Lee Jung Jae

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws