Netflix maakte er een lekkere week van vol nieuwe series

Netflix maakte er een lekkere week van vol nieuws

Check hier het hele nieuwe aanbod op Netflix van de afgelopen paar dagen.

Jim Pedd, 7 oktober 2022 06:00

Wat een week! Het was weer heerlijk druk op Netflix met heel wat nieuwe series deze week. We duiken in het complete overzicht van al het nieuws van de afgelopen week.
Bling Empire (seizoen 3): Deze realityserie volgt LA's superrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers die helemaal losgaan met fantastische feesten, glamour en drama.

Nailed It! (seizoen 7): In deze realityserie gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken.

High Water: In 1997 moeten wetenschappers en de plaatselijke overheid in Wroclaw beslissingen op leven en dood nemen wanneer een allesvernietigende vloedgolf de stad bedreigt.

The Fight for Justice: Paolo Guerrero: De voetballer Paolo Guerrero gaat een zware wettelijke strijd aan nadat hij positief getest wordt op cocaïne.

Derry Girls (seizoen 3): In het politiek onrustige Noord-Ierland van de jaren 90 staan vijf scholieren voor de uitdagingen waarmee tieners overal ter wereld worden geconfronteerd.

Glitch: Een politieagent en een arts worden geconfronteerd met een mysterie vol emotie als zeven plaatselijke inwoners onverklaarbaar uit de dood opstaan, kerngezond.

The Midnight Club: In een ziekenhuis voor terminale tieners sluiten leden van een exclusieve club een ijzingwekkend pact: Wie als eerste sterft moet een teken sturen vanuit het graf.

The Mole: In deze nieuwe versie van de klassieke cultserie voltooien twaalf spelers uitdagingen terwijl ze proberen vast te stellen wie van hen de missies saboteert.

Man on Pause: Een 50-jarige familieman zit in de penopauze en raakt geobsedeerd door verandering. Hij besluit geluk na te jagen, maar verknoeit het volledig.

Little Women: Drie zussen die alleen elkaar hebben en nooit genoeg geld, raken verstrikt in een samenzwering met mensen met rijkdom en macht.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws