Fans geschokt na onthulling nieuwste Rings of Power aflevering

Fans geschrokken door mogelijke dood personage

Rings of Power onthult mogelijk de dood van belangrijk personage

Daan Kusen, 09-10-2022 12:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Rings of Power heeft er een handje van om fans te verdelen. Na de zevende aflevering, The Eye, stroomde de social media vol met verontwaardigde fans.
Door het hele seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power heen lijken de personages van Galadriel (Morfydd Clark) en Halbrand (Charlie Vickers) dichter naar elkaar te groeien. Maar Celeborn, Galadriel's man in de Lord of the Rings trilogie wordt niet genoemd. Tot de nieuwste aflevering. En de fans zijn er niet blij mee!

Fans geschokt op twitter
In slechts een paar woorden wordt Celeborn (in Peter Jackson's The Lord of the Rings trilogie gespeeld door Marton Csokas) dood verklaard.

Er is hoop!
Als Celeborn daadwerkelijk dood is in Rings of Power, zou dat betekenen dat de serie een duidelijke weg heeft ingeslagen die niet aansluit bij de gebeurtenissen in The Lord of the Rings of Peter Jackson's trilogie.
Gelukkig voor de fans is Galadriel's verhaal vaag genoeg om de hoop te houden dat Celeborn de Wijze in een later seizoen toch gewoon opduikt.

De achtste en laatste aflevering van het eerste seizoen van Lord of the Rings: The Rings of Power zal op 14 oktober bij Prime Video te zien zijn.Bron: ComicBook.com

Lees meer over: rings of power, galadriel, amazon prime, celeborn, ophef, fans, halbrand, morfydd clark, charlie vickers

Populair nieuws