search

Ons nieuws van zondag 9 oktober 2022

Trailer verraadt plan Master in Doctor Who special
Series / Trailer

Trailer verraadt plan Master in Doctor Who special

Kan Plan Master het einde betekenen voor de Doctor in Doctor Who special?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In een nieuwe trailer voor de honderdjarige verjaardag van de serie Doctor Who wordt duidelijk wat de Master nu daadwerkelijk van plan is.

"Hallo, Doctor, welkom aan het eind van je bestaan..."

In deze nieuwe trailer voor de honderdjarige verjaardag van de serie Doctor Who is het leven van de Doctor (gespeeld door Jodie Whittaker) wederom in gevaar. De Doctor's rivaal, de Master, (gespeeld door Sacha Dhawan) zal alles op alles zetten om de Doctor uit te wissen.



'Who' keert er terug?
De special gaat The Power of the Doctor heten en zal Jodie Whittaker's laatste avontuur zijn. Hoe dit avontuur zal aansluiten bij de zestigste verjaardag van Doctor Who is nog onduidelijk. Wel is zeker dat David Tennant (Tiende Doctor) en Catherine Tate als Donna Noble van de partij zullen zijn. Ook zal Neil Patrick Harris (Uncoupling) een schurkenrol gaan spelen.

The Power of the Doctor zal 23 oktober van dit jaar te zien zijn op BBC One en in BBC iPlayer. De zestigste verjaardag special zal in november 2023 uitgezonden worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegde 6 series nieuw toe
Series / Nieuws

Prime Video voegde 6 series nieuw toe

Check hier het complete overzicht van nieuwe series op Prime Video deze week.

Elke zondag zetten we al het nieuws op seriegebied dat je op Prime Video kunt zien op een rij. Deze week waren er drie nieuwe seizoenen en drie nieuwe afleveringen. Al met al een prima oogst dus!

Bring It On, Ghost (seizoen 1): Park Bong Pal is een 17-jarige jongen die geesten kan zien en horen. Wat hij in de loop der jaren ontdekt heeft is dat hij ze kan aanraken en ze van zich af kan slaan.

Cochina envidia (seizoen 1): Vier goede vriendinnen maken van een feestelijk diner een complete nachtmerrie: het wordt ongemakkelijk als vriendschap en afgunst samen aan tafel zitten.

Animal Kingdom (seizoen 5 en 6): De 17-jarige Joshua "J" Cody trekt in bij zijn losbandige familie in Zuid-Californië nadat zijn moeder gestorven is aan een overdosis.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Lord of the Rings: The Rings of Power (S01E07)
Star Trek: Lower Decks (S03E07)
Luxe Listings Sydney (S03E04)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans geschokt na onthulling nieuwste Rings of Power aflevering
Series / Nieuws

Fans geschokt na onthulling nieuwste Rings of Power aflevering

Rings of Power onthult mogelijk de dood van belangrijk personage

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Rings of Power heeft er een handje van om fans te verdelen. Na de zevende aflevering, The Eye, stroomde de social media vol met verontwaardigde fans.

Door het hele seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power heen lijken de personages van Galadriel (Morfydd Clark) en Halbrand (Charlie Vickers) dichter naar elkaar te groeien. Maar Celeborn, Galadriel's man in de Lord of the Rings trilogie wordt niet genoemd. Tot de nieuwste aflevering. En de fans zijn er niet blij mee!

Fans geschokt op twitter




In slechts een paar woorden wordt Celeborn (in Peter Jackson's The Lord of the Rings trilogie gespeeld door Marton Csokas) dood verklaard.

Er is hoop!
Als Celeborn daadwerkelijk dood is in Rings of Power, zou dat betekenen dat de serie een duidelijke weg heeft ingeslagen die niet aansluit bij de gebeurtenissen in The Lord of the Rings of Peter Jackson's trilogie.
Gelukkig voor de fans is Galadriel's verhaal vaag genoeg om de hoop te houden dat Celeborn de Wijze in een later seizoen toch gewoon opduikt.

De achtste en laatste aflevering van het eerste seizoen van Lord of the Rings: The Rings of Power zal op 14 oktober bij Prime Video te zien zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe horrorserie van Netflix boekt record met meeste Jump Scares
Series / Nieuws

Nieuwe horrorserie van Netflix boekt record met meeste Jump Scares

De maker van de serie weet zijn eigen angst en afkeer te trotseren met dit record.

De nieuwe horrorserie van het gouden koppel Mike Flanagan en Netflix The Midnight Club is nog maar net uit en nu al valt een record te boeken in de eerste aflevering. Elke horrorfilm of -serie heeft zijn eigen kenmerken en één wordt in deze uitgelicht: de 'jumpscare'.

Voor de mensen die niet bekend zijn met de term: een 'jumpscare' is een techniek veelal gebruikt in het horrorgenre dat bedoeld is om het publiek te laten schrikken door hen te verrassen met een abrupte verandering in beeld, geluid of setting en is veelal gepaard met een luid geluid. Niet iedereen is blij met het fenomeen, waaronder The Midnight Club-maker Mike Flanagan.

"Ik haat het en ik vind het te makkelijk"
In een interview laat Mike Flanagan weten "Dit is zeker noemenswaardig voor mij want ik haat jumpscares en ik vind ze maar niks. Al mijn hele carrière zeggen mensen tegen me dat ik meer jumpscares moet toevoegen en ze sneller moet maken". Deze aversie heeft hij toch slim door weten te voeren in zijn show omdat een van de personages hier ook zo over denkt, maar het personage het dan tóch telkens overkomt.

De serie heeft het officiële certificaat van het Guinness World Record instituut gekregen nadat ze hadden gemeten dat alleen al in de eerste aflevering 21 jumpscares te tellen zijn. Deze zijn overhandigd aan de makers tijdens de New York Comic Con persconferentie.

Is de serie overladen met jumpscares of valt het wel mee? Bepaal het zelf door alle afleveringen van The Midnight Club te kijken op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keanu Reeves zegt groots aangekondigde serie vaarwel
Series / Nieuws

Keanu Reeves zegt groots aangekondigde serie vaarwel

De Hollywoodster passeert het project dat op zichzelf al veel tegenslagen heeft gehad.

Er zullen hoogstwaarschijnlijk niet veel mensen zijn die Keanu Reeves niet kennen. Generaties lang heeft hij de kijkers kunnen vermaken met zijn werken op het witte doek. Maar op de televisie is hij niet vaak geweest. En uit dit nieuws blijkt dat dit binnenkort ook niet zal gebeuren.

Het is opmerkelijk te noemen dat een acteur met films achter zijn naam als Bill & Ted's Excellent Adventures (1988), The Matrix (1999) en John Wick (2014) nog geen grote rol heeft gehad in een populaire televisieserie. Nu is ook bekend dat hij afziet van een rol wat zijn eerste grote Amerikaanse rol in een televisieserie zou zijn. Men is namelijk bezig met een bewerking van het boek The Devil in the White City van Erik Larson.

Een project met veel tegenslagen
Het is namelijk een project waar al lang aan gewerkt wordt. De serie heeft als uitvoerend producenten niemand minder dan Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese en is sinds 2019 onder ontwikkeling bij streamingdienst Hulu, waarbij sinds augustus de serie officieel besteld is. Het verhaal is echter al sinds 2004 in ontwikkeling en heeft verschillende vormen gekend.

De serie zou zich afspelen ten tijde van de Chicago wereldtentoonstelling in 1893 en vertelt het verhaal van de architect Daniel H. Burnham en seriemoordenaar Henry H. Holmes. Keany Reeves zou de rol van Daniel H. Burnham spelen. Wie de rol van de seriemoordenaar zou spelen is nog niet bekend.

Er is nog niet veel bekend over de serie maar wij houden je van elke update op de hoogte!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen