search
Zo denkt George R.R. Martin over de controversiële aanpak van 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Zo denkt George R.R. Martin over de controversiële aanpak van 'House of the Dragon'

\'House of the Dragon\'-schriver George RR Martin spreekt zich voor het eerst uit over de controversiële tijdssprongen in de serie.

George R.R. Martin vertelt op zijn eigen website voor het eerst hoe hij denkt over de serie House of the Dragon en over de tijdssprongen.

De prequel-serie House of the Dragon speelt zich bijna twee eeuwen af voor de gebeurtenissen in Game of Thrones.

George R.R. Martin
George R.R. Martin is zeer betrokken bij de serie. Hij is uitvoerend producent en het verhaal is gebaseerd op zijn boek Fire and Blood.

Ook al doet dit eerste seizoen het hartstikke goed bij de kijkers, er zijn ook veel fans met kritiek. Bijna iedere aflevering bevat namelijk een gigantische tijdssprong, en dat maakt het soms lastig om het verhaal te volgen.

Op zijn website heeft George R.R. Martin zich nu uitgelaten over dat hekelpunt van veel fans. De fantasy-schrijver verdedigt de serie en dat de meest recente aflevering 'alles was, wat hij hoopte dat het zou zijn'.

Reactie
Na de lovende woorden, richt hij zijn schrijven op de tijdssprongen. Hij steunt die keuze om in sommige afleveringen meerdere jaren over te slaan.

Verder schrijft hij: 'Ik denk dat showrunner Ryan Condal de sprongen heel goed heeft vormgegeven. Natuurlijk had ook ik liever meer tijd gezien voor bepaalde verhaallijnen, maar helaas heeft iedere aflevering maar een bepaald aantal minuten. Ik ben erg tevreden.'

House of the Dragon kijk je nu op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen