‘Bridgerton’ introduceert bloedmooie weduwe in aankomend seizoen

‘Bridgerton’ introduceert bloedmooie weduwe

Een jongedame van adel die recentelijk weduwe is geworden past natuurlijk wel in Bridgerton.

Glenn Walsh, 15 oktober 2022 09:16

In het aankomende derde seizoen van Bridgerton wordt een nieuw personage geïntroduceerd. Het gaat om de jonge en pittige weduwe Lady Tilley Arnold die gespeeld wordt door actrice Hannah New (Black Sails, Maleficent).

Bridgerton is gebaseerd op de romans van Julia Quinn en volgt elk seizoen een ander lid van de Bridgerton familie in hun zoektocht naar de liefde. In het aanstaande derde seizoen zal de focus liggen op Colin (Luke Newton) en de opbloeiende liefde met Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Laatstgenoemde bleek aan het eind van seizoen één de roddeltante Lady Whistledown te zijn.

Jong, rijk en een eigen wil
Nu heeft Netflix nóg een personage toegevoegd in de jonge weduwe Lady Tilley Arnold. Dit is een nieuw personage en wordt beschreven als vurig en met een eigen wil. Ze is op jonge leeftijd getrouwd en op jonge leeftijd ook weduwe geworden. Haar voormalige echtgenoot was iemand van welvaart en aanzien en na zijn dood neemt ze het er van.

Ze geniet rijkelijk van de voordelen die kwam van de erfenis van haar man. Zo paradeert ze met de macht, privileges en fortuin die haar toe is gekomen. Op deze manier weet ze een frivool leven te leiden met financiële onafhankelijkheid en seksuele vrijheid. Meer wordt binnenkort bekend hoe deze weduwe op het pad van Colin en Penelope Featherington komt.

Seizoen drie is momenteel nog in productie maar de eerste twee seizoenen kijk je op Netflix.
Bron: Deadline

Lees meer over: Bridgerton, Hannah New, Netflix

Populair nieuws