Grote nieuwe series aangekondigd voor HBO Max!

Grote nieuwe series aangekondigd voor HBO Max!

HBO Max pakt uit komende maand met meerdere topseries, waaronder 'The Last of Us' en meer!

Mitchell van Vuren, 18 oktober 2022 08:42

HBO Max weet haar naam weer waar te maken als een van de grootste streamingdiensten met 'Quality TV'. Zojuist brachten ze een nieuwe video uit met teasers van aankomende series, die bijna uit gaan komen. Bekijk de video zelf hieronder!
In de video komt er materiaal voorbij uit meerdere series, waarvan nieuwe afleveringen zullen verschijnen komende maand. Ook worden er beelden getoond van series, die volgend jaar pas uit zullen komen. Onder andere zijn beelden uit The Last of Us, Succession, Barry, Our Flag Means Death en The White Lotus te zien.

Enkele van de series worden al uitvoerig besproken in de media, zoals Emmy-winnaar The White Lotus en de game-adaptatie The Last of Us. Maar de andere series die langskomen zijn ook zeker het overwegen waard, bijvoorbeeld Our Flag Means Death. In de video wordt een eerste glimp weggegeven over het tweede seizoen, dat komend jaar uit zal komen.

Aankondiging nieuw seizoen van Our Flag Means Death
Zeilend aan boord van zijn schip The Revenge vechten kapitein Bonnet en zijn disfunctionele bemanning in deze komische serie om te overleven tussen een oceaan gevuld met gevaarlijke marineschepen en andere bloeddorstige piraten.

De serie wordt geprezen om de goede LHBTQIA+-representatie en mag blij zijn met de beroemde regisseur Taika Waititi, die in de serie aan het acteren slaat. Hij speelt in de serie de beruchte piraat Zwartbaard.

Bekijk de video zelf hieronder!

Bron: YouTube

Lees meer over: hbo max, the last of us, succession, the white lotus, our flag means death

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws