search
Line-up nieuwe horrorserie van Netflix en Oscarwinnende regisseur bekend gemaakt

Line-up nieuwe horrorserie van Netflix en Oscarwinnende regisseur bekend gemaakt

De dagen voor Halloween wordt feest voor horrorfans. Vier dagen lang wordt het verwennerij.

Glenn Walsh
In een eerder bericht werden de nieuwste beelden gegeven van de aankomende horrorserie Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities. De samenwerking met de Oscarwinnende regisseur belooft veel goeds en met Halloween voor de boeg wordt het programma alvast bekend gemaakt.

Het is namelijk zo dat de nieuwe serie over meerdere dagen verspreid wordt. Volgende week dinsdag 25 oktober start de eerste dag van de serie tot en met vrijdag 28 oktober. Elke nacht zullen twee afleveringen verschijnen met elke nacht een eigen thema.

Elke dag wat anders
De afleveringen zijn geschreven door Guillermo del Toro zelf en door schrijvers die hij persoonlijk heeft uitgezocht. Een kort overzicht wat er volgende week te wachten staat:

Nacht 1
De eerste nacht heeft als thema 'Aaseters'. Aflevering 1 is Lot 36, een origineel verhaal van Guillermo del Toro met rollen voor o.a. Tim Blake Nelson en Sebastian Roché. Aflevering 2 heet Graveyard Rats en is gebaseerd op een kort verhaal van Henry Kuttner.

Nacht 2
Het thema van de tweede nacht is 'Eenzaamheid'. De eerste aflevering is The Autopsy met acteurs als F. Murray Abraham en Luke Roberts en is geschreven door The Sandman's David S. Goyer. Aflevering 2 is The Outside en zal de eerste aflevering worden geschreven door alleen maar vrouwen.

Nacht 3
Nacht drie draait om de werken van H.P. Lovecraft. De twee afleveringen die uit dit thema voortvloeien begint met de aflevering Pickman's Model met rollen voor Ben Barnes en Crispin Glover. De tweede aflevering wordt Dreams in the Witch House met DJ Quals en Harry Potter's Rupert Grint.

Nacht 4
De laatste nacht staat in het teken van 'Bezoekingen'. De eerste aflevering is The Viewing met Eric Andre, Soufia Boutella en de ster van Robocop Peter Weller. De laatste aflevering genaamd The Murmuring is gebaseerd op een origineel verhaal van Guillermo del Toro en heeft rollen voor Hanna Galway en The Walking Dead's Andrew Lincoln.

Vanaf dinsdag 25 oktober kijk je vier nachten lang naar Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities op Netflix.

Aanbevolen artikelen