search
Is de trailer voor 'The Crown' seizoen 5 controversieel?
Series / Trailer

Is de trailer voor 'The Crown' seizoen 5 controversieel?

Het leven van koningin Elizabeth II was niet niks - Netflix weet het sterk op beeld te vangen.

Netflix heeft zojuist een nieuwe trailer uitgebracht voor hun topserie The Crown, die vertelt over het turbulente leven van de wijlen koningin Elizabeth II. Gedurende de jaren '90 voeren Diana en Charles een media-oorlog met de pers, en krijgt de koninklijke familie het zwaar te verduren. Bekijk de trailer snel hieronder!

Sinds het overlijden van Koningin Elizabeth II in september is de hele wereld weer in de ban van het Britse koningshuis. The Queen heeft de scepter over het Britse imperium gezwaaid tijdens bizarre tijden, die pakkend zijn verfilmd door Netflix.

The Crown kon al rekenen op een flinke schare aan fans, maar die groep is de afgelopen maand exponentieel gegroeid. Met het vijfde seizoen in aantocht bereikt de serie ook een bijzonder interessant moment voor de koningin: de jaren '90.De nieuwe trailer van The Crown
In de trailer staat de koninklijke familie voor hun grootste uitdaging tot nu toe: bewijzen dat ze relevant blijven in het Engeland van de jaren 90. Zo makkelijk is dat nog niet, en zeker niet met de pers op je hielen.

Ontdek zelf hoe controversieel het vijfde seizoen wordt en bekijk snel de trailer hieronder!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen