search
Dit personage uit 'The Big Bang Theory' werd bí­jna door andere acteur gespeeld
Series / Nieuws

Dit personage uit 'The Big Bang Theory' werd bí­jna door andere acteur gespeeld

Het had heel weinig gespeeld of we hadden een ander gezicht gezien bij Howard Wolowitz.

De acteur Simon Helberg was geknipt voor de rol van Howard Wolowitz in The Big Bang Theory, maar het had weinig gescheeld of we hadden een andere acteur op ons scherm gezien.

Niet lang geleden verscheen het boek The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series. Daarin onthullen de schrijvers dat het weinig had gescheeld, of de acteur Kevin Sussman had Howard Wolowitz gespeeld.

Simon Helberg
Simon Helberg, die uiteindelijk de rol kreeg, wist daar niets vanaf, totdat het boek uitkwam. Wat blijkt: Sussman hield het al die tijd geheim, omdat hij niet wilde dat Helberg zich tweede keus voelde.

Wolowitz was overigens niet het enige karakter dat bijna gespeeld werd door Sussman. De acteur deed eerder ook auditie voor Sheldon. Waarom hij beiden rollen uiteindelijk niet kreeg, is nooit bekend gemaakt.

Uiteindelijk kreeg Kevin Sussman wel een rol te pakken in The Big Bang Theory, namelijk die van Stuart Bloom. Hij komt voor in maar liefst 84 afleveringen tussen seizoen twee en seizoen twaalf.

Stuart
Stuart werd altijd gezien als het achtste, maar onofficiële, lid van de Pasadena-club. En daarmee zit zijn karakter niet ver af van de werkelijkheid, gezien Sussman nooit een officiële hoofdrol kreeg.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen