Een duistere relatie in 'The Rings of Power' seizoen 2

Duistere relatie in 'The Rings of Power'

Het eerste seizoen van 'The Rings of Power' geeft een paar aanwijzingen voor een hele duistere relatie die in het tweede seizoen terug zal komen.

Adrienne Koolen, 22 oktober 2022 13:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van Lord of The Rings: Rings of Power werd goed ontvangen en fans kijken uit naar een tweede seizoen. Er zal echter niet alleen spanning en actie in het tweede seizoen zitten, maar ook een duistere relatie.
In het eerste seizoen werden een paar nieuwe personages geïntroduceerd, waaronder Adar (Joseph Mawle). Adar is de centrale antagonist en leidt uiteindelijk ook de aanval op een dorp van Southlanders.

Het lijkt alsof Adar verslagen is aan het einde van de aflevering. Maar er kan nog van alles gebeuren met dit personage in het tweede seizoen.

Een duistere relatie
Charlie Vickers vertelde in een interview met Screen Rant dat in het tweede seizoen de relatie tussen Sauron en Adar onderzocht zal worden. Ook suggereerde hij dat er in aflevering 6 al heel wat aanwijzingen zaten over wat er komen gaat.

Het is nog niet bekend hoe de relatie tussen Sauron en Adar zich zal ontwikkelen in het tweede seizoen. Het is wel een hele belangrijke relatie, want er is een mogelijkheid dat zij de dynamiek van goed versus kwaad kunnen compliceren.

Kijk hier Rings Of Power
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Lord of the Rings, Rings of Power, Sauron, Adar

Populair nieuws