Zo wordt seizoen 2 van 'The Rings of Power' opgezet

Opzet seizoen 2 van 'The Rings of Power'

Het eerste seizoen zit er op en nu al wordt vooruitgekeken naar seizoen twee.

Glenn Walsh, 16 oktober 2022 14:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Lord of the Rings: The Rings of Power is klaar met het eerste seizoen en nu al zijn de producenten bezig met de volgende paar afleveringen. Het eerste seizoen had voor velen een bevredigend einde maar ook waren er kijkers met onbeantwoorde vragen over een aantal personages.
Kijkers van de serie zullen ongetwijfeld ook de films van Peter Jackson hebben gezien, dus kijken ze The Lord of the Rings: The Rings of Power met enige voorkennis. Zo weten mensen natuurlijk wat er met Isildur gebeurt. In de serie is hij vermist en wordt hij als dood aangenomen na de eruptie van Mount Doom. Echter weten velen dat hij sowieso nog terug moet komen om alleen al het gevecht met Sauron, waarbij hij de ring van zijn vinger afsnijdt.

Is Gandalf weer terug?
Het is nooit expliciet genoemd of bevestigd maar de serie lijkt sterke hints te geven naar de identiteit van The Stranger. Wat wel wordt bevestigd is dat hij een tovenaar is maar er wordt ook geïnsinueerd dat het wel eens de bij de fans zo geliefde tovenaar Gandalf zou kunnen zijn.

Er kunnen twee bewijsstukken geleverd worden om dit te bevestigen. Eén daarvan is een citaat uit de serie ”Alone it’s just a journey, but adventures they must be shared.” wat direct terug te leiden is naar het verhaal van Bilbo Baggins. De volgende is de laatste zin van The Stranger aan het einde van het seizoen ”When in doubt, alway follow your nose, wat weer direct komt van Gandalf’s tekst uit The Fellowship of the Ring.

Misschien krijgen we meer te weten in seizoen twee. Tot die tijd kijk je alle afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power op Prime Video.




Bron: Comicbook

Lees meer over: The Lord of the Rings, Rings of Power, Prime Video, Gandalf, Isildur

Populair nieuws