Erotische scènes in 'She-Hulk' brachten Marvel de nodige kopzorgen

Marvel bezorgd om seksscène's 'She-Hulk'

"Je kunt geen serie over een 30-jarige vrouw maken en seks dan niet aanstippen"

Daan Kusen, 22 oktober 2022 18:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel's She-Hulk volgt het leven van advocaat Jennifer Walters die worstelt met haar privé-leven en haar nieuwe superhelden bestaan. En dat baarde Marvel zorgen.

In het leven van Jennifer Walters / She-Hulk (gespeeld door Tatiana Maslany) is het balanceren van een carrière en haar leven als She-Hulk het belangrijkste, en daar komt ook haar liefdesleven bij kijken.

Zorgen om seks
In de serie is Jennifer Walters voortdurend op zoek naar de beste partner, en vindt die uiteindelijk in Matt Murdock / Daredevil (gespeeld door Charlie Cox).

Volgens regisseur Kat Coiro was het liefdesleven van Walters "een bron van zorg". Ook zegt ze: "Je kunt geen verhaal maken over een vrouw van in de dertig en dan seks niet aanstippen. En ik denk dat de media vreemd genoeg preutser is als het gaat om de vrouwelijke beleving met betrekking tot seks."

Balans vinden
"Ik wilde nooit te ver gaan met de seks, maar ik wilde ook niet dat seks een taboe zou worden, zelfs niet voor jongeren. En dus moest er een balans gevonden worden. Seks is belangrijk in het creëren een eerlijk beeld van Jennifer Walters en de problemen waarmee ze wordt geconfronteerd," vertelt Coiro.

Ze wijst op Iron Man, wiens seksleven een groot onderdeel is van zijn personage. "Bij vrouwelijke personages wordt dit aspect van hun personages doorgaans nooit genoemd. Het laten zien van deze ongelijkheid is daarom een groot onderdeel van She-Hulk."

Het eerste seizoen van Marvel's She-Hulk kun je nu zien op Disney+.
Bron: ScreenRant

Lees meer over: she hulk, tatiana maslany, marvel, charlie cox, daredevil, kat coiro

Populair nieuws