search
'The Office US' en de bad hair day die negen jaar duurde
Series / Nieuws

'The Office US' en de bad hair day die negen jaar duurde

De achtergrond van het vreselijke kapsel van collega Dwight Schrute.

In The Office US zaten de nodige bijzondere karakters. Dwight Schrute (gespeeld door Rainn Wilson) was er zo eentje. Een vervelende dweil van een collega met een groot gebrek aan sociale vaardigheden. Acteur Rainn Wilson wist al snel dat zijn personage Dwight een slechts kapsel moest krijgen.

Rainn Wilson wist vanaf het begin af aan dat hij Dwight wilde spelen. Het slechte kapsel was natuurlijk gebaseerd op zijn The Office UK-collega Gareth Keenan (gespeeld door Mackenzie Crook).

De schaar erin
Crook had in een interview aangegeven dat hij voor aanvang van de eerste aflevering naar de plaatselijke kapper was geweest en had gevraagd om een zo onflatteus mogelijk kapsel en zo geschiedde. Rainn Wilson wist dat hij precies hetzelfde moest doen om een goed personage te kunnen neerzetten.

Probleempje op de dagen dat hij niet acteerde
Op niet-opname dagen deed Wilson altijd erg zijn best zijn haar niet Dwight-achtig te maken. Wilson heeft aangegeven altijd enorm genoten te hebben van zijn tijd en zijn mooie rol in de serie maar dat hij uiteindelijk wel blij was dat hij zijn kapsel weer kon aanpassen.

Kijk hier nog eens The Office US[i].

Nieuw op Netflix: Alle seizoenen van 'The Office'

Zoeey Deschanel wees rol in 'The Office' af
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen