Personage uit 'The Big Bang Theory' ondergaat verdere verandering door 'Young Sheldon'

Dit personage is anders in Young Sheldon vergeleken met The Big Bang Theory.

Niels Arts, 26-10-2022 18:39

Het personage Meemaw uit The Big Bang Theory is erg anders in de prequel Young Sheldon, maar nooit werd echt uitgelegd waarom dit het geval is. Tot dit moment in seizoen 6.
Het is altijd een dingetje met prequels: consistent blijven met het origineel. Vaak is het lastig, en ook Young Sheldon lijdt er mogelijk onder. Zo is Meemaw erg anders in het origineel dan in de prequel.

Young Sheldon Meemaw
Maar daar is mogelijk een verklaring voor. Tenminste, het lijkt erop dat het zesde seizoen van Young Sheldon die gegeven heeft. Meemaw uit The Big Bang Theory[/b] was vaak erg strict, terwijl haar iets jongere zelf uit [i]Young Sheldon een vrije vrouw is, die soms wel van een feestje houdt. De twee verschillen zeker.

In aflevering 4 van seizoen 6 zien we dat Missy stopt met luisteren naar het advies van haar oma nadat Mandy beter advies geeft. Misschien betekent dit dat Meemaw strenger werd naarmate ze ouder werd, omdat ze zich niet meer zo verbonden voelde met haar kleinkinderen.

Young Sheldon is nog niet voorbij, dus er is nog meer tijd over voor Meemaw om volledig te veranderen naar het personage dat we kennen uit The Big Bang Theory.

Bekijk Young Sheldon op HBO Max.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, Meemaw, HBO Max

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix