search
Niet zombies of soldaten, maar dit is het meest gevaarlijke in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Niet zombies of soldaten, maar dit is het meest gevaarlijke in 'The Walking Dead'

Wat blijkt: de echte reden waarom de Commonwealth in 'The Walking Dead' zo gevaarlijk is, heeft helemaal niets met zombies of soldaten te maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wie aan de Commonwealth denkt in The Walking Dead, gaat er waarschijnlijk vanuit dat zombies of het leger het meest gevaarlijke is waar de inwoners mee te maken krijgen.

Het meeste gevaar van The Walking Dead's Commonwealth ligt echter niet in zijn militaire kracht of ondoden, maar in iets heel anders. Dat blijkt uit de meest recente aflevering van seizoen 11: Outpost 22.

Commonwealth
Hierin zien we dat de helft van de hoofdrolspelers in de Commonwealth gevangen zit in een werkkamp. De anderen zijn op de vlucht. Alexandrië is gevallen en dat zal voor de naastgelegen gemeenschappen niet lang meer duren.

Tel daarbij op dat Pamela Milton waarschijnlijk ook nog eens de kracht heeft om zombies op te roepen en je zou zeggen dat het niet gevaarlijker kan.

Dat is dus niet waar. Het echte gevaar van de Commonwealth schuilt hem in verdeling. Constant wanneer er groepjes dreigen te vormen, zorgt Pamela ervoor dat ze uit elkaar gehaald worden.

Scheiding
Zo klaagt Carol in de 21e aflevering van seizoen 11 dat ze Daryl nauwelijks meer ziet, sinds ze haar nieuwe baan bij de Commonwealth heeft. Ook Negan merkt het in de aflevering op tegen Ezekiel: "Deze plek gedijt bij het scheiden van mensen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen