search
Nieuw op Netflix: Het geweldig leuke 'Blockbuster'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het geweldig leuke 'Blockbuster'

Bij veel mensen zal de reeks ongetwijfeld heel wat nostalgische gevoelens oproepen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heeft er iemand heimwee naar de tijd waarin we nog allemaal gezellig samen naar de videotheek gingen om films en series te huren? Dan kan je die goede, oude tijd herleven met de gloednieuwe komedieserie Blockbuster!

In Blockbuster krijgt Timmy Yoon tot zijn grote verbazing te horen dat zijn Blockbuster-vestiging het laatste nog resterende filiaal is van de Verenigde Staten. Omdat ook zijn vrienden werkzaam zijn in de videotheek ziet hij het als zijn plicht om alles in het werk te stellen om ze open te kunnen houden. In tijden van streamingdiensten is dat geen lachertje, nietwaar Netflix?

Bekende cast
Wanneer we er de cast van Blockbuster bijnemen valt meteen op dat er enkele vrij bekende namen deel van uitmaken. Het gaat hierbij dan concreet om bijvoorbeeld Melissa Fumero die we kennen van Brooklyn Nine-Nine, maar wat bovendien ook te denken van Randall Park, onder meer bekend van WandaVision? Andere namen die deel uitmaken van de cast zijn met name Madeleine Arthur, J.B. Smoove en Tyler Alvarez.

Verantwoordelijk voor de productie van de reeks is Vanessa Ramos. Zij is onder meer bekend van de serie Superstore.

De gloednieuwe komedieserie Blockbuster is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een leuk voorsmaakje van wat je kan verwachten!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen