search
'The Walking Dead'-ster komt met nóg een prequel-idee
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-ster komt met nóg een prequel-idee

De The Walking Dead-actrice Lauren Ridloff heeft een goed idee voor een prequel-serie.

Alsof er nog niet genoeg The Walking Dead spin-offs in ontwikkeling zijn, blijkt de actrice Lauren Ridloff het een goed idee te vinden om ook voor haar een prequel-serie te ontwikkelen.

Die prequel zou dan gaan over haar personage Connie en haar zus Kelly (Angel Theory). Connie en Kelly verschenen voor het eerst in seizoen 9 van de populaire serie, momenten nadat Rick Grimes verdween in een helikopter.

Connie en Kelly-prequel
In die paar momenten na het verdwijnen van Rick verstrijken er echter wel zes jaar. Maar wat er gebeurde er in die paar jaren voordat we de personages ontmoette in The Walking Dead? Volgens Ridloff schuilt daar een verhaal in dat ze wel zou willen vertellen.

"Ik zou graag een prequel zien voor Connie en Kelly, omdat ik denk dat de relatie tussen die twee zeker interessant is - ze zijn zussen en Kelly's verhaal met haar gehoorverlies en hun leeftijdsverschil."

Momenteel zijn er al meerdere The Walking Dead spin-offs in ontwikkeling. Zo werkt AMC aan een spin-off voor Daryl Dixon, Rick en Michonne en ten slotte een spin-off over Maggie en Negan.

The Walking Dead-afleveringen zijn te zien op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen