search
Duidelijkheid over "terugkeer van Snoke" in nieuwste 'Star Wars'-serie
Series / Nieuws

Duidelijkheid over "terugkeer van Snoke" in nieuwste 'Star Wars'-serie

Serkis reageert eindelijk op de speculaties over een eventuele terugkeer van Snoke.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de beroemde scifi franchise Star Wars speculeren over de terugkeer van een bekend personage. Acteur Andy Serkis geeft hier eindelijk een reactie op in een podcast.

Andy Serkis dook voor het eerst op in het Star Wars universum als Supreme Leader Snoke, een personage dat klaarblijkelijk werd opgezet als de volgende "Keizer" van de vervolgtrilogie die begon met Star Wars: The Force Awakens.

Dat ging echter niet door toen in Star Wars: The Last Jedi zijn personage onverwachts gedood werd. Niet lang hierna dook de acteur op in menselijke vorm als een nieuw personage genaamd Kino Loy in de Andor serie.

Aangezien die show zich tientallen jaren eerder afspeelt, riep dat deze vraag op: is er een verband tussen de twee personages? Serkis heeft die theorie in de Andor-podcast van The Playlist de wereld uitgeholpen door rechtuit te zeggen:"Ja, [Kino] is absoluut niet gerelateerd aan Snoke. Laat dat duidelijk zijn".

Serkis zegt zelfs getwijfeld te hebben over de rol omdat hij al bang was voor eventuele speculaties. Gelukkig heeft hij zich hier niets van aangetrokken en is hij gewoon weer op het scherm te zien.

In de serie is Kino Loy een floormanager in de keizerlijke fabriek op Narkina 5, en het is onduidelijk of Kino en Andor bondgenoten zijn. Die onduidelijkheid is wat Serkis echt aantrok, die gewend was aan een Star Wars die veel meer zwart-wit was.

De laatste afleveringen van Andor zullen de komende drie weken op Disney+ te zien zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen