search
Deze acteur spreekt vol lof over 'Andor'
Series / Nieuws

Deze acteur spreekt vol lof over 'Andor'

Andy Serkis spreekt enkel uiterst lovend over het schrijfwerk van de Star Wars-serie Andor.

Andy Serkis is zeer te spreken over de nieuwe Star Wars-serie Andor, waar hij toevallig ook zelf in te zien is. Hij spreekt vol lof over showrunner Tony Gilroy.

Andy Serkis maakte zijn Star Wars-debuut in 2017 in Episode VII: The Force Awakens als Supreme Leader Snoke, maar hij is teruggekeerd voor een nieuw personage in Andor.

Any Serkis over Andor
Fans waren vrij verrast toen ze hoorden dat Serkis terugkeerde naar Star Wars-universum. Zo gek is het eigenlijk helemaal niet, want in zijn rol als Snoke was hij toch niet te herkennen. Nu speelt hij dus in Andor.

Onlangs sprak Screen Rant met Serkis over zijn nieuwste rol, en over de visie van showrunner Tony Gilroy betreffende de serie.

"Tony heeft een heldere visie gekregen bij het construeren van deze wereld. Het Star Wars-universum is over het algemeen erg goed-en-kwaad of zwart-wit. Het is erg donker en licht, en dit gaat allemaal over de grijze gebieden. Dit gaat allemaal over de duistere, emotioneel complexe grit in de verhaalvertelling."

Andor valt tot nu toe goed in de smaak. Van de twaalf afleveringen waar het eerste seizoen uit bestaat, staan er nu negen op Disney Plus.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen