search
Mysterieuze scifi-serie 'Hot Skull' van Netflix krijgt een trailer
Series / Nieuws

Mysterieuze scifi-serie 'Hot Skull' van Netflix krijgt een trailer

De eerste beelden zijn nu te zien van de dystopische wereld van 'Hot Skull'.

Binnenkort komt er bij Netflix weer een mysterieuze sci-fi serie bij, vol met spanning en een epidemie die zich op een interessante manier verspreid. Hot Skull is de nieuwe serie gebaseerd op de gelijknamige roman van AfÅŸin Kum. Netflix toont in een nieuwe teaser wat er van de serie verwacht kan worden.

In de teaser is te zien hoe de voormalig taalkundige en gereserveerde Murat Siyavus, gespeeld door Osman Sonant, terugdenkt aan het moment dat hij voor het eerst een vrouw ontmoette in tijd waarin hij de wereld van toen nu nauwelijks nog zou herkennen.

Mysterie in Istanbul
Hot Skull gaat over een dystopische wereld waarin een ziekte de wereld in zijn greep krijgt. Deze ziekte wordt verspreid door louter communicatie van taal en spraak. In de serie is Murat een van de weinige die de epidemie overleefd. Om te wachten tot de storm van de epidemie overwaait besluit hij bij zijn moeder te gaan wonen. Later komt hij erachter dat hij de enige op de wereld is die immuun voor de ziekte is.

De overlevenden proberen een normaal leven te leiden in de wereld en voornamelijk de straten van Istanbul. Gewapend met koptelefoons proberen ze zich te beschermen tegen de 'kletskoppen'. Oftewel de geïnfecteerden die door onsamenhangend te praten anderen proberen te besmetten. In een avontuur neemt Murat het op tegen een roekeloze anti-epidemie organisatie en moet hij de wereld in trekken om achter het geheim van zijn immuniteit te komen.

Vanaf 2 december is Hot Skull te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen