search
Deze acteur is absoluut niet blij met zijn verhaal in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Deze acteur is absoluut niet blij met zijn verhaal in 'The Walking Dead'

Acteur Khary Payton had liever een ander pad voor zijn karakter Ezekiel gezien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het verhaal van Ezekiel uit The Walking Dead is niet het meest vrolijke. En daar is acteur Khary Payton niet over te spreken.

Ezekiel
Tegenslag na tegenslag kreeg het karakter Ezekiel de afgelopen seizoenen te verwerken. Zijn tijger overleed, net als zijn geadopteerde zoon. Zelf kreeg hij kanker - al wist hij dat wel te overleven.

Hij overleeft het dankzij de Commonwealth, maar daarna wordt hij door een aantal gebeurtenissen verbannen naar een werkkamp, waar hij moest samenwerken met zijn grootste vijand.

Khary Payton
Op de vraag of hij tevreden is over het pad dat zijn karakter in de show heeft afgelegd, is hij heel duidelijk: Nee. "Ik ben er absoluut niet tevreden mee. Ik had zo veel andere dingen willen uitproberen", vertelde Khary Payton daarover tegen Insider.

Met nog drie afleveringen van het aller laatste seizoen van The Walking Dead is het de vraag of Ezekiel de serie overleeft. De acteur zelf hoopt in ieder geval van wel. "Ik ook, want ik wil Ezekiel ooit nog eens spelen in een spin-off. En niet alleen in flashbacks."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen