Wat kunnen we gaan zien in seizoen 6 van 'The Crown'?

Alles wat we weten over het zesde seizoen van 'The Crown'

Daan Kusen, 11-11-2022 06:38

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het einde van de hitserie The Crown is nu toch wel in zicht. Afgelopen woensdag verscheen het vijfde seizoen op Netflix, maar er wordt nu al gespeculeerd over het zesde en laatste seizoen.
Prinses Diana
Waar andere seizoenen van The Crown zo'n jaar of tien weergaven, zal het laatste seizoen zich afspelen in de late jaren '90 en de vroege jaren '00 en zal voornamelijk gaan over de opmars naar- en de nasleep van -prinses Diana's overlijden. Of we de fatale crash nu wel of niet zullen zien is nog de vraag. Er zijn namelijk foto's waarop we kunnen zien dat er wel degelijk gefilmd is op de plek van het ongeval.

Het laatste seizoen?
Ooit was het zo dat The Crown zou eindigen met seizoen vijf. Toen de makers de complexe verhaallijnen gingen bespreken kwamen ze er achter dat twee seizoenen niet voldoende zou zijn om recht te doen aan het verhaal dat ze wilden vertellen. Toen werd seizoen zes er aan geplakt.

Alles wijst er op dat seizoen zes wel degelijk de serie definitief afsluit.

Wanneer komt seizoen zes uit?
Zowel Netflix als de showrunners hebben nog geen officiële datum voor het zesde seizoen vrij gegeven. Als je kijkt naar wanneer de vorige seizoenen uitkwamen, zouden we het laatste seizoen in de herfst van 2023 kunnen verwachten. Ook het feit dat het filmen al begonnen is, wijst naar dat tijdstip.

Het vijfde seizoen van The Crown is nu te zien op Netflix
Bron: Screenrant

Lees meer over: the crown, seizoen 6, elizabeth II, netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie