search
Dit personage is toch niet dood in 'The Boys' seizoen 4
Series / Nieuws

Dit personage is toch niet dood in 'The Boys' seizoen 4

Deze rol gaat een in het derde seizoen van The Boys gestorven personage spelen in seizoen 4.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The boys betekende het einde van een geliefd personage. Tenminste, dat liet de serie ons geloven. Leeft hij toch nog? De kans is aanwezig! Spoilers volgen!

We hebben het natuurlijk over de Supe Black Noir, die werd vermoord door Homelander. Dood blijft hij, maar dat betekent niet dat het personage niet terug kan keren. Want dat doet hij zeker.

Sterfgeval The boys
Vermoedelijk stapt een nieuw personage in het zwarte pak van Black Noir om de stille superheld uit te beelden. Hier kwamen fans onlangs al achter, toen een setfoto waar Black Noir op te zien is online opdook. Wat deed een personage dat we in seizoen 3 zagen sterven op de set van seizoen 4?

Daar hebben wij een antwoord op. Eric Kripke, showrunner van The boys, sprak over Black Noir met Entertainment Weekly. Hij vertelde dat de Black Noir die we kennen inderdaad dood is, maar vervangen zal worden door een nieuwe Supe die zijn pak gaat dragen.

De nieuwe Black Noir wordt een "interessant en hilarisch personage", aldus Kripke. Verrassend, mogelijk, aangezien de Black Noir die we nu kennen alles behalve hilarisch is. Lastig ook, wanneer je je hele lichaam verschuilt onder een pak en nooit een woord zegt.

Het is nog niet bevestigd - maar wel aannemelijk - dat The boys seizoen 4 volgend jaar verschijnt op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen