Green Arrow komt naar Nederland!

De geliefde vrijbuiter komt bijzonder snel een bezoekje brengen aan Nederland!

Mitchell van Vuren, 11-11-2022 13:23

Fans van Arrow opgelet: op zaterdag 19 en zondag 20 november zal acteur Stephen Amell, de vertolker van de superheld Green Arrow, te vinden zijn in de Jaarbeurs Utrecht. Voor de Nederlandse Comic Con komt de acteur naar Nederland.
Op Comic Con kan je wereldberoemde acteurs en Comic Artists ontmoeten, en natuurlijk ook heel erg veel andere fans van series, films en algemene nerdcultuur. Ook dit jaar staan er meerdere grote namen op de lijst.

Naast Stephen Amell zullen ook Jenna Coleman, Dan Fogler, Paul Blackthorne en Sarah Rafferty te zien en te spreken zijn. Ook komen er meerdere beroemde Cosplayers op bezoek, samen met enkele Comic Artists van onder andere Marvel en DC Comics.Kaarten
Wees er wel snel bij, want op is op! De losse entreetickets zijn al volledig uitverkocht, maar met een combiticket kan je nog naar binnen komen. En vergeet vooral ook niet dat entree niet automatisch een handtekening van Stephen Amell betekent.

Ook voor het ontmoeten van wereldberoemde sterren moet je reserveren. Kijk zelf op de website van Dutch Comic Con hoe je het voor elkaar kan krijgen om oog in oog te staan met Green Arrow zelf!


Bron: Dutch Comic Con

Lees meer over: arrow, the green arrow, stephen amell, comic con, dutch comic con

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Sex and the City' in echte leven: realityserie

'Sex and the City' in echte leven: realityserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader