De 'NCIS'-series komen met een mega grote crossover in hun 'NCISverse'

De drie 'NCIS'-series zullen de NCISverse uit gaan breiden met een mega grote crossover die wel drie uur lang gaat duren.

Adrienne Koolen, 12-11-2022 13:40

Er zijn maar liefst drie verschillende NCIS-series. Ze hebben allemaal hun eigen wereld. Een eigen NCIS-universum. Nu komt er een spannende crossover met alle drie de series!
De originele NCIS begon in 2003 en kreeg in september een 20e seizoen. Er zijn nu ook NCIS: Hawaii en NCIS: Los Angeles.

NCIS is een van de grootste franchises bij CBS geworden. Het is in totaal al meer dan 4,1 biljoen keer gestreamd. Dit als je ook NCIS: New Orleans meetelt.

NCISverse wordt alleen maar groter
De NCISverse zal alleen maar groter worden door de toevoeging van deze crossover. De crossover tussen de drie series zal drie uur duren!

De crossover zal te kijken zijn op CBS en gestreamd worden op Paramount+. Fans zullen nog wel eventjes moeten wachten, want deze crossover zal pas in januari te zien zijn.

Interview met CBS
Dit is wat Amy Reisenbach, executive vice-president van CBS over de crossover te zeggen had.

"We zijn zo opgewonden om eindelijk de langverwachte, allereerste NCISverse-crossover te hebben om te delen met onze gepassioneerde, loyale kijkers.

De populariteit, de lange levensduur en het aanhoudende succes van de franchise is een bewijs van het immense talent van de cast en de schrijf- en productieteams die deze shows tot leven brengen.

Ze bedachten een spannend verhaal voor dit epische drie uur durende evenement dat op creatieve wijze alle drie de NCIS-teams samen voor fans om van te genieten in één nacht en daarna"
.

NCIS is hier te zien.
Bron: Comicbook

Lees meer over: NCIS, NCIS Los Angeles, NCIS Hawaii, NCISverse

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam