search
Misdaadserie 'Tulsa King' met Sylvester Stallone zorgt voor verdeeldheid

Misdaadserie 'Tulsa King' met Sylvester Stallone zorgt voor verdeeldheid

Het is moeilijk een peil te trekken op wat men van Stallone's nieuwe serie vindt.

Glenn Walsh
De nieuwe serie Tulsa King is vanaf vandaag te streamen op Paramount+ maar voor een aantal mensen is het al mogelijk gemaakt om de serie te zien. Of het volgens de kijkers nou een goede of een slechte serie is valt niet bepaald duidelijk te stellen. We duiken eens in op wat mensen vinden.

Over het algemeen krijgt de serie net een voldoende. De serie heeft tot zo ver 20 recensies gekregen en alles bij elkaar scoort de serie 60% op de website van Rotten Tomatoes. De negatievelingen weten bijvoorbeeld te melden dat de serie bol staat van de clichés en voor de hand liggende punchlines. Of dat de serie een volstrekte mislukking is, en het alleen nog wordt gered door de charme van Stallone.

Twijfelachtige graadmeter
Er zijn echter ook genoeg positievelingen. Zo weten de recensenten te melden dat het een lange tijd geleden is dat er een leuke maffiaserie is te zien en dat het TV landschap dit gemist heeft. Daarnaast zijn er veel mensen het eens over de charme van de charismatische Sylvester Stallone en dat de humor in de serie goed werkt.

Aangezien de serie voor het grote publiek nog uit moet komen zijn de publieksscores nog niet meegenomen. Voorlopig is alleen de score van de recensenten bekend. Het komt nog wel eens voor dat beide scores sterk van elkaar verschillen. Zo wist Amazon's The Lord of the Rings: The Rings of Power een sterke 85% score te behalen bij de recensenten maar bij het publiek wist het slechts 39% te behalen.

Gelukkig is het altijd aan de kijker zelf om te bepalen wat zij van een serie vinden. Beslist het zelf door te kijken naar Tulsa King op Paramount+

Aanbevolen artikelen