search
'House of the Dragon' behoorlijk in de zeik genomen
Series / Nieuws

'House of the Dragon' behoorlijk in de zeik genomen

De razend populaire serie kon niet aan een aantal grappenmakers ontkomen.

Saturday Night Live staat bekend voor haar vele sketches. Regelmatig wordt hierin de spot gedreven met celebrities en films of series. Deze aflevering was House of the Dragon aan de beurt.

Zes jaar geleden presenteerde Dave Chappelle Saturday Night Live en bracht toen enkele van zijn iconische Chappelle's Show-personages terug voor een parodie van een van de beroemdste momenten uit The Walking Dead.

Wordt House of the Dragon een beetje gespaard?
Dit weekend haalde hij dezelfde truc uit, maar deze keer was het voor HBO's House of the Dragon met een stuk van enkele minuten dat de draak stak met de prequel van Game of Thrones, waarvan het eerste seizoen nog maar net is afgelopen.

De clip, die was opgezet als een 'sneak peek' van het tweede seizoen, bracht enkele van zijn meer memorabele personages terug, waaronder Silky Johnson en Tyrone Biggums.

Origineel castlid Donnell Rawlings was ook aan boord voor de parodie, met Chloe Fineman als Prinses Rhaenyra Targaryen, Michael Longfellow als Prins Daemon Targaryen, James Austin Johnson als Koning Viserys Targaryen en Kenan Thompson als Lord Corlys Velaryon.

De clip is hieronder te zien:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen