search
'Yellowstone' seizoen 5 gaat dit personage echt woedend krijgen
Series / Nieuws

'Yellowstone' seizoen 5 gaat dit personage echt woedend krijgen

Actrice Kelly Reilly onthult dat haar personage Beth in seizoen 5 van 'Yellowstone' woedender zal zijn dan ooit tevoren.

Yellowstone-ster, Kelly Reilly, onthulde onlangs dat seizoen 5 Beth Dutton woedender zal zien dan ooit. Volgens haar zal de familie Dutton in het nieuwe seizoen te maken krijgen met een aantal heftige problemen.

In een recent interview met EW onthult Reilly dat Beth in seizoen 5 van Yellowstone ongelooflijk woedend zal zijn, bozer dan ooit tevoren. De actrice laat doorschemeren dat John en de familie Dutton te maken zullen krijgen met een groot aantal bedreigingen en dat Beths temperament door die uitdagingen op de proef zal worden gesteld.

Alles komt tot een hoogtepunt
"In dit seizoen zie je het allemaal tot een hoogtepunt komen. Het gevecht komt van alle kanten. Beth is dit seizoen meer als een wild dier dan ooit. Toen ik de scripts las, deed het me denken dat ze voor de de eerste keer misschien wel bang is om haar vader te verliezen".

"Het zijn duistere, brute en wanhopige dingen - macht verkrijgen, verliezen, verdedigen en vechten. Het is bloederig en soms zelfs mooi hoe dat hen in hun kern zelf breekt".

Yellowstone is vanaf 14 november te streamen op Sky Showtime.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen