search
'Star Trek'-acteurs hebben nog altijd ruzie over 60 jaar geleden
Series / Nieuws

'Star Trek'-acteurs hebben nog altijd ruzie over 60 jaar geleden

William Shatner heeft zich in een interview uitgelaten over ruzie binnen de oude 'Star Trek' cast

William Shatner zal voor voor altijd bekend staan "‹"‹als Captain Kirk uit de originele Star Trek-serie. De Canadese acteur heeft ook de nodige andere acteerklussen gedaan maar deze rol zal natuurlijk altijd aan hem blijven kleven.

Hoewel zijn rol als Captain Kirk in Stark Trek dus de rol van zijn leven was, kijkt hij niet altijd even positief terug op deze tijd. Shatner komt wel vaker wat verbitterd over als hij refereert aan zijn verleden. George Takei en William Shatner hebben het nog altijd met elkaar aan de stok.

Shatner uit kritiek
Zo ook in een recent interview met The Times of London, waar Shatner zijn gevoelens over zijn vroegere mede-acteurs uitte en reageerde op kritiek die helemaal teruggaat tot de originele Star Trek-serie.

Maar liefst 60 jaar geleden
Shatner daarover: "Zestig jaar na een incident zijn ze er nog steeds mee bezig. Vind je dat niet een beetje raar? Het is als een ziekte. Ik begon te begrijpen dat ze het deden voor publiciteit... George [Takei] is nooit gestopt met het zwart maken mijn naam. Deze mensen zijn verbitterd en verbitterd. Ik heb geen geduld meer met ze. Waarom geloof hechten aan mensen die verteerd worden door afgunst en haat?"

Volgens Shatner is Takei dus degene die oude koeien uit de sloot haalt en niet hij. De waarheid zal, zoals bij veel geschillen, wel ergens in het midden liggen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen