Einde 'The Walking Dead' richt zich alleen op belangrijke personages

Niet alle 'Walking Dead'-karakters krijgen einde

Niet alle personages uit 'The Walking Dead' krijgen een einde in de aller laatste aflevering van de serie.

Robyn van Gorsel, 17 november 2022 11:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Angela Kang, de showrunner van The Walking Dead laat weten dat in de finale van de serie niet alle personages aan bod komen.
In een interview met Entertainment Weekly vertelt Kang dat de seriefinale van de show zich vooral zal concentreren op een selectie van belangrijke personages.

Finale
Ze belooft dat het einde van The Walking Dead kijkers laat zien dat hoofdpersonages zoals Daryl, Carol en Maggie een enorme kudde Walkers in het Gemenebest afweren, samen met alle andere hoofdpersonages in de serie.

Het einde van de één-na-laatste aflevering belooft een actievolle en bloedspannende finale. Zo eindigde de 23e aflevering van het elfde seizoen met ieder belangrijke karakter in the Commonwealth, terwijl ze worden belaagd door een horde zombies.

Speeltijd
Nu blijkt dus dat we niet van alle karakters de afloop te weten komen. Dat komt vanwege Kang vanwege de beperkingen van het aantal minuten dat de laatste aflevering heeft. Niet elk personage kan simpelweg evenveel schermtijd krijgen.

Hoewel Kang niet specifiek benoemt wie de meeste schermtijd krijgt tijdens de laatste aflevering van The Walking Dead, heeft de show al aangegeven wie de belangrijkste personages zijn met de Walker-aanval op de Commonwealth uit de vorige aflevering.
Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: the walking dead

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws