Dit is waarom Marvel-serie 'Armor Wars' nu een film wordt

Dit is waarom Marvels 'Armor Wars' een film wordt

Het verhaal van de film leek toch nét iets te groot om uit te kunnen beelden in een serie.

Zilko Tarici, 19-11-2022 09:16

Een tijdje terug werd het opvallende nieuws gedeeld dat Marvel Studios niet langer de tv-serie Armor Wars wilde maken, maar er in plaats daarvan een film van maakt. Maar waarom werd deze beslissing eigenlijk genomen?
Don Cheadle zal in de serie opnieuw te zien zijn als kolonel James 'Rhodey' Rhodes en voor het eerst de hoofdrol spelen in een Marvel-project. Yassir Lester, die werd ingehuurd als showrunner voor de serie, blijft aan als scenarist van de filmversie.

Geld, geld, geld
Marvel Studios-bobo Nate Moore sprak onlangs met The Town Podcast en deed een boekje open over waarom de beslissing werd genomen om van Armor Wars een film te maken:

"We hadden een aantal geweldige plannen voor die serie, maar die waren uiteindelijk te groot voor een tv-project. Onze Disney+-series zijn te gek, maar de budgetten zijn niet hetzelfde als die van onze films. Dat is geen geheim. En als je een serie met allerlei coole Stark-pantsers wil laten zien gaat dat heel veel geld kosten."

Door het project nu in filmvorm te gieten, kunnen de makers volgens Moore ook meer invloed uitoefenen op het MCU in zijn algemeenheid.
Bron: The Town Podcast

Lees meer over: Armor Wars, Don Cheadle, Robert Downey Jr, Ironheart, Black Panther Wakanda Forever

Populair nieuws