search
Netflix-abonnees laaiend enthousiast over nieuw kostuumdrama
Films / Nieuws

Netflix-abonnees laaiend enthousiast over nieuw kostuumdrama

Op gespecialiseerde websites vallen de scores vooralsnog echter vrij sterk tegen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gloednieuwe kostuumdrama The Wonder kon eigenlijk reeds van bij de bekendmaking rekenen op heel wat interesse. De historische film blijkt nu ook bij de Netflix-abonnees echt goed in de smaak te vallen. Op gespecialiseerde websites valt dat echter vooralsnog een beetje tegen.

The Wonder speelt zich af in de Ierse Midlands. We maken daarvoor ook een sprong terug in de tijd, meer bepaald naar het jaar 1862. De film vertelt het verhaal van een meisje dat ondanks te stoppen met eten toch gezond weet te blijven.

Het is uiteindelijk de Engelse verpleegster Lib Wright die naar een bescheiden Iers dorpje wordt gestuurd om er het meisje Anna O'Donnell te gaan observeren. Ondertussen verzamelen niet alleen toeristen, maar ook pelgrims zich om het wonder van het niet etende meisje te kunnen aanschouwen.

Mysterieuze film
De hamvraag van The Wonder is natuurlijk wat ervoor zorgt dat het meisje geen eten nodig blijkt te hebben. Is er inderdaad sprake van een mirakel of is er een duistere kracht aan het werk?

De reacties op het nieuwe kostuumdrama van Netflix zijn in ieder geval ontzettend enthousiast. Toch vallen de scores op gespecialiseerde websites zoals IMDB een klein beetje tegen. Op laatst genoemde is er dan ook momenteel slechts sprake van een score van 6,7/10.

Wil je vooral zelf kunnen beslissen of deze film de moeite waard is of niet? Dat is nu mogelijk op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen