search
Kerstcadeautje: 'Top Gun Maverick' bijna te zien bij deze grote streamingdienst
Films / Nieuws

Kerstcadeautje: 'Top Gun Maverick' bijna te zien bij deze grote streamingdienst

De razend populaire vervolgfilm van 'Top Gun' is in december al te streamen.

SkyShowTime weet het goed te spelen. Onlangs zijn ze in Nederland gelanceerd met meerdere goed ontvangen series, en nu mogen ze tijdens de feestdagen het Nederlandse publiek verwennen met dé film van het jaar: Top Gun: Maverick!

Bij de streamingdienst komen meerdere grote partijen samen, waaronder Universal Pictures en Paramount Pictures. Hierdoor komen veel bioscoopfilms van deze filmstudio's als eerste uit bij SkyShowTime nadat ze de bioscoop uit zijn.

SkyShowTime is dan ook dé plek voor Maverick om online te komen. De film met Tom Cruise is namelijk gemaakt door Paramount Pictures, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van het bedrijf Paramount Global. En deze partij is deels eigenaar van SkyShowTime.

Wanneer is Top Gun: Maverick te zien?
Het is dus een kwestie van tijd voordat Maverick zal verschijnen op VOD via SkyShowTime. De vraag is enkel: wanneer dan? Nu is er eindelijk duidelijkheid!

Vanaf donderdag 22 december zal Top Gun: Maverick te zien zijn bij de Nederlandse SkyShowTime. Precies op tijd voor de feestdagen, zodat iedereen op Eerste of Tweede Kerstdag de zomerkaskraker opnieuw kan gaan kijken!

Kan je niet wachten? Kijk dan vast deze clip uit Top Gun: Maverick om vast warm te worden!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen