Het mysterieuze verhaal achter Andors langverloren zus in 'Andor'

De langverloren zus van Cassian Andor in 'Andor' heeft een connectie met 'Rogue One: A Star Wars Story'.

Adrienne Koolen, 26-11-2022 11:39

Door de vele spannende opsluitingen en ontsnappingen in Andor is het goed te begrijpen als je de lang verloren zus van Cassian Andor een klein beetje vergeten bent. Andor begon zijn zoektocht naar zijn zus, maar dit mysterie is nooit opgelost.
Cassian Andor begint het seizoen met een zoektocht naar zijn lang verloren zus. Ze is namelijk als klein kind achtergelaten op de planeet Kenari.

Cassians geadopteerde moeder Maarva (gespeeld door Fiona Shaw) moedigde hem aan om de zoektocht op te geven, omdat deze tot niets leidde.

Connectie met Rogue One
Andor-ster Diego Luna denkt dat de zoektocht van Cassian naar zijn vermiste zus nooit helemaal voorbij zal zijn. Luna suggereerde dat de zoektocht doorgaat tot aan de gebeurtenissen in Rogue One: A Star Wars Story.

Dit is wat Luna erover zei:"Die laatste missie zit, die zelfmoordmissie in Rogue One. Dat is voor haar. Dat is voor Maarva, dat is voor zijn mensen, voor zijn gemeenschap.

Ik hou van de boog die Tony heeft gebouwd, en de boog eindigt in Rogue One, niet in seizoen 2. Ik denk dat het best verbazingwekkend zal zijn om Rogue One te zien nadat je seizoen 2 hebt gezien.

Ik denk dat je een andere film zult zien. Je zult het personage zeker vanuit een ander perspectief begrijpen en je zult op een andere manier bij hem zijn"
.

Bekijk hieronder de trailer voor het tweede seizoen van Andor

Kijk hier Andor
Bron: Collider

Lees meer over: Andor, Maarva, Cassian, Diego Luna, Fiona Shaw, Star Wars, Rogue One, A star wars story

Populair nieuws